Site Overlay

ETEN EN DRINKEN

Wij werken onder andere samen met:

Appel van Opa
Onze appelsap en perensap wordt gemaakt en geleverd door Appel van Opa. Appel van Opa gaat zorgvuldig om met de rijkdommen van Moeder Aarde. De appels worden handgeplukt wanneer deze rijp zijn, waarvan vervolgens een mooie blend van zoete en zure appelrassen wordt geperst. Het appelsap wordt geperst met een duurzame slowjuice technologie en aan het sap wordt niets toegevoegd. Heb je al zin in appelsap gekregen?
www.appelvanopa.nl

Saru Soda
Duurzaamheid is bij Saru Soda geen keuze, maar een voorwaarde. Met eerlijke en biologische ingrediënten maken zij siropen in de meest bijzondere smaken. Serieus lekker met een beetje bruiswater, of gewoon uit de kraan natuurlijk. Ambachtelijke, seizoensgebonden soda’s waarbij een frisse smaak belangrijker is dan een mooie winst.
www.sarusoda.nl

Bakkerij MAMA
https://www.facebook.com/MAMAConceptOfLife

Catch Coffee
Wij werken samen met Catch Coffee (Amsterdam). Philippe Kessen van Catch staat voor kwaliteit met oog voor
duurzaamheid en fair trade.  In het Kweekcafé werken wij met de Indiase Monsoon malabar koffieboon.

Haarlemse Oesterzwammen van eigen kweek
Mogelijk gemaakt door: ons koffiedrab en heel veel energie van Renate Kooijman en Erik Boele en dank aan het Badhuis.

Ijsbaart
www.ijsbaart.nl

Han de Kroon Horeca Vers
www.horecavers.nl

Gulpener
www.gulpener.nl