Site Overlay

Partners

Wij werken onder andere samen met…

Appel van Opa
Onze appel- en perensap wordt gemaakt en geleverd door Appel van Opa. Appel van Opa gaat zorgvuldig om met de rijkdommen van Moeder Aarde. De appels worden handgeplukt wanneer deze rijp zijn, waarvan vervolgens een mooie blend van zoete en zure appelrassen wordt geperst. Het appelsap wordt geperst met een duurzame slowjuice technologie en aan het sap wordt niets toegevoegd. Heb je al zin in appelsap gekregen?
www.appelvanopa.nl

Bakkerij MAMA
Bij bakkerij MAMA houden ze van pure smaken en hechten ze grote waarde aan kwaliteit. Daarom werken ze uitsluitend met biologisch steengemalen meel zonder enige vorm van toevoegingen of stabilisators. Het meel is afkomstig van vier verschillende Nederlandse molens. Lekker lokaal. En dat proef je!
www.bakkerijmama.nl

Bakkers Bakery
Met de nadruk op vegan, healthy en geraffineerde suikers vrije producten, bakt Jolisca Bakker er lekker op los. Een uitgebreid assortiment aan aantrekkelijke lekkernijen zorgt voor een ruime keuze tijdens jouw koffie of thee moment!
www.bakkersbakery.nl

Catch Coffee
Wij werken samen met Catch Coffee (Amsterdam). Philippe Kessen van Catch staat voor kwaliteit met oog voor duurzaamheid en fair trade.  In het Kweekcafé schenken wij de Indiase Monsoon Malabar koffieboon.

Gulpener
“We hebben een sterke band met onze omgeving en zijn graag van waarde voor de wereld om ons heen. Daarom brouwen we bier met water uit eigen bronnen, gebruiken we hop uit eigen hoptuin en komt onze gerst van boeren uit de regio. Dit alles houdt onze ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener tegelijkertijd tot het enige echte bier van Nederlands bodem”.
www.gulpener.nl

De Oesterzwammerij
Haarlemse Oesterzwammen gekweekt op eigen koffiedik. Een circulair initiatief van Renate Kooijman en Erik Boele om van afval nieuwe grondstof te maken. Kom je snel eens proeven wat voor lekkers wij met deze oesterzwammen maken?
www.oesterzwammerij.nl

Han de Kroon Horeca Vers
Dé versspecialist voor horeca in Noord-Holland. 
www.horecavers.nl

IJsbaart
De jongens van IJsbaart pakken ieder seizoen weer uit met verrassende smaken in overeenstemming met het seizoen. Dit resulteert in heerlijke ijsjes voor jong en oud!
www.ijsbaart.nl

Peperkers
Sirle heeft Peperkers opgericht vanuit haar passie voor koken en bakken. Ze heeft de keuze gemaakt om met goede en eerlijke ingrediënten te werken. Haar assortiment bestaat dan ook grotendeels uit biologische- en streekproducten.
www.peperkers.nl

Saru Soda
Duurzaamheid is bij Saru Soda geen keuze, maar een voorwaarde. Met eerlijke en biologische ingrediënten maken zij siropen in de meest bijzondere smaken. Serieus lekker met een beetje bruiswater, of gewoon uit de kraan natuurlijk. Ambachtelijke, seizoensgebonden soda’s waarbij een frisse smaak belangrijker is dan een mooie winst.
www.sarusoda.nl

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes