Site Overlay

Kweekmuziek #1


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:
  • Zoekwoorden:

Kweekmuziek gaat weer van start op 2 februari 2020. Wie trapt er eigenlijk af?

14:30: Just Teun
Just Teun uit Amsterdam is begonnen met spelen toen hij 13 was. Hij leerde zijn chops in de almighty funk en rock. Hij speelt sinds 20 jaar Blues en heeft hierin duidelijk zijn eigen stem en stijl gevonden. Teun is regelmatig te vinden op diverse podia in Noord Holland. Recentelijk speelde hij nog in Pakhuis de Zwijger, waar hij zijn Amsterdamse City Blues liet horen. Kom genieten van de heerlijke songs van Just Teun. Een mooie opener voor Kweekmuziek 2020.

15:30 Miton
Dit duo bestaat uit Antonio Giannattasio (gitaar) en Miranda Moerland (zang). Beide hebben hun sporen al verdiend in diverse formaties. Nu samen als duo. Na een tijdje puzzelen kom je dan op de naam Miton! Ze spelen hun eigen geschreven nummers. De nummers zijn heerlijk  poppy, jazzy of zelfs bij tijd en wijlen een beetje singer songwriter. Speciaal voor deze editie spelen zij semi akoestisch.

Perfect voor een zondagmiddag concert! Heerlijke muziek om de eerste Kweekmuziek middag van 2020 af in stijl af te sluiten!

Vernieuwde Opzet Kweekmuziek 2020
Omdat afgelopen jaar een succes was, gaan we zeker door. We gaan voor 2020 ook een paar nieuwe dingen proberen.

*   Zo kun je als publiek meedoen aan een Popquiz. (of eigenlijk muziek-quiz).
*   Daarnaast is er nog een nieuw onderdeel: ‘Het Verhaal Achter’. Elke Kweekmuziek zal het verhaal van een lied, artiest of muziekstijl in ongeveer 5 minuten verteld gaan worden. Zo doe je onder het genot van een drankje of hapje ook nog eens wat muziekkennis op!
*   Daarnaast hebben we gemerkt dat regelmatig door bezoekers gevraagd werd of er een tip aan de muzikanten gegeven kan worden. Dit jaar zal er dan ook een tipbox voor de muzikanten aanwezig zijn.

Algemene informatie
Kweekmuziek is een initiatief van muzikanten uit de omgeving van het Kweekcafé. Middels Kweekmuziek geven we ruimte aan lokale artiesten om hun unieke geluid te laten horen. Van singer-songwriter tot jazz, van modern tot klassiek, van NL tot internationaal.
Muzikanten kunnen, in een intieme en zoveel mogelijk akoestische sfeer hun muziek laten klinken. Het streven is om elke maand kweekmuziek te laten klinken. Er zal ruimte zijn voor verschillende genres en muziekstijlen. Laat je dus verassen in het Kweekcafé!

Wil je vaker op de hoogte gehouden worden van Kweekmuziek? Of wil je zelf een keer komen meedoen als artiest?

Meld je dan aan op: kweekmuziek@outlook.com

 

 

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes