Site Overlay

KINDERVERJAARDAG

Wil je een kinderfeestje vieren in het Kweekcafé in de Haarlemmer Kweektuin? Dat kan! Theater met Puckie en het Kweekcafé werken samen om er een te gek feestje van te maken!

Kweekcafé is een plek voor ontmoeting en inspiratie waar je je kunt verwonderen over natuur, voedsel, innovatie, cultuur en design. Kweekcafé wil bijdragen aan een wereld waarin mens, milieu en economie (people, planet, profit) beter met elkaar in balans zijn. Dit willen zij bereiken door te verbinden en samen te werken. Kweekcafé biedt hiervoor een plek en een podium.

Puck Bakema van Theater met Puckie gebruikt de natuur als haar podium. Restmaterialen worden gebruikt in haar theateractiviteiten maar zeker ook om mee te knutselen.

Alle theateractiviteiten spelen zich af in de Magische Wereld van Puckie & Naas en bestaan uit vaste thema’s. Plezier, jezelf zijn, natuur en educatie staat bij Theater met Puckie centraal!

Meer informatie over ons gezamenlijke aanbod en prijzen kun je hier downloaden Kinderfeestje aanbod Kweekcafé en Theater met Puckie augustus 2021 (let op: aanbod en prijzen kunnen wijzigen. Deze versie is van augustus 2021).

Definitieve keuze uit het gezamenlijke aanbod graag mailen naar theatermetpuckie@gmail.com

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes