Site Overlay

RESERVEREN

RESERVEREN

UPDATE 18 AUGUSTUS
Weekend van 21 en 22 augustus nemen wij geen reserveringen aan. In verband met een te kort aan personeel werken wij dit weekend in de vorm van take-away. Dat betekent, anders dan anders, bestellen en betalen aan de bar, geen bediening en we werken met to go materialen.
————————————————————————————————————————————————————————————————————

Wij hebben voldoende zitplekken op ons terras of in de kas. Als je met 4 of minder personen komt. Dan kun je gewoon langskomen.
Wil je met meer dan 4 personen komen en wil je een plekje reserveren bij ons op het terras of binnen in de kas? Dat kan door een mail te sturen naar reserveren@kweekcafe.nl. Met vermelding van aantal personen, tijd en telefoonnummer. Let op…reserveren kan tot 1 dag van te voren.  

Houd hierbij rekening met onze voorwaarden :

  • Wij werken met bloktijden van 1,5 uur
  • Aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten op 1,5 meter afstand. Tenzij het om een huishouden gaat en kinderen tot en met 12 jaar
  • Wij vragen gasten zoveel mogelijk te blijven zitten
  • Wij vragen zoveel mogelijk te betalen met pin
  • Daarnaast gelden nog de basisregels van 1,5 m afstand, regelmatig je handen wassen, niezen in de elleboog, blijf bij klachten thuis.

Wij kijken er naar uit jou binnenkort te mogen verwelkomen.

In verband met een tekort aan personeel zijn wij momenteel alleen open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 9:30 – 18:00 uur.
Ken je iemand met horeca ervaring in bediening, bar en/of keuken. Laat hem/haar mailen naar info@kweekcafe.nl

Tot snel!

Team Kweekcafé

Copyright © 2021 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes