Site Overlay

HUUR

Heb je iets te vieren, wil je komen vergaderen, een workshop geven, een bijeenkomst of expositie met ons organiseren? Of misschien heb jij ook een initiatief of product dat bijdraagt aan duurzaamheid of een circulaire economie en zie jij kansen in de kas? Wij vinden het leuk jou te ontmoeten en bespreken graag de mogelijkheden. Mail naar reserveren@kweekcafe.nl en wij nemen contact met je op.

Huur
Op avonden en op dinsdagen is onze locatie te huur voor o.a. bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, fotoreportages. Kweekcafé huren voor een film of fotoshoot? Kijk op www.gracelocations.nl voor de mogelijkheden.
Kinderverjaardag of activiteit voor kinderen tijdens een feest? Wij kunnen zorgen voor limonade, lekkers en versiering. Wist je dat we samenwerken met Ukkie van Puckie, Creatief Confetti en Natuur Lokaal? Kijk voor de mogelijkheden op hun websites: www.ukkievanpuckie.com, www.creatiefconfetti.nl en www.hetnatuurlokaal.nl. Leuk in combinatie met een bezoekje aan de Natuurspeeltuin de Paddenpoel.

Rondleiding Haarlemmer Kweektuin
Kom meer te weten over de missie van het Kweekcafé in de Haarlemmer Kweektuin, over de historie en de toekomstige ontwikkelingen van dit stadspark voor duurzaam denken en doen. Voor groepen vanaf 20 pers. Kleinere groepen in overleg. Duur: ca. 45 minuten.

Externe catering
Wij staan open voor samenwerking met cateraars en bieden graag het podium. Vooraf maken we kennis en bespreken we de mogelijkheden. Ons voedsel – afvalbeleid (lees: voorkomen van verspilling) is leidend in onze samenwerking. Bedreigde vissoorten zoals zalm en tonijn horen niet thuis in het Kweekcafé. Wij streven naar zo min mogelijk vlees en anders vragen wij de keuze te maken voor biologisch. Eerdere samenwerkingen: Food Union, Spruitenthuis, Jasper in de Keuken en Vuur & Vlam.

Eigen consumptie
Eigen consumptie is niet toegestaan. Voor bruidstaarten maken wij een uitzondering. Wij werken samen met ‘Peperkers’ en ‘Bakkers Bakery’ die ook op aanvraag bakken (ook gluten-, lactose- en suikervrij én veganistisch!).

Decoratie
Decoratie in het Kweekcafé en in de Haarlemmer Kweektuin mag in overleg. Kweekcafé wil graag samen met gasten en bezoekers aan de Haarlemmer Kweektuin kijken welke andere keuzes we kunnen maken om afval en verspilling te voorkomen. Plastic zien we niet graag in de Kweektuin en het Kweekcafé.

Muziek
Leuk als er muziek gemaakt wordt! Wij hebben een piano en een gitaar. Licht versterkte muziek mag tot 22:00 uur.

Parkeren
Het Kweekcafé is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets . Komt u toch met de auto? Dan kunt u parkeren in parkeergarage Cronjé. Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen in overleg afgezet worden bij het Kweekcafé. Verder is het park autovrij.

Honden
Honden zijn niet toegestaan in het park. Ook niet in het Kweekcafé.

Tot gauw in het Kweekcafé!