Site Overlay

HUUR

Kweekcafé is gelegen in het groene hart van Haarlem Noord, de Haarlemmer Kweektuin. Wij zijn gevestigd in een voormalige werkplaats en een naastgelegen kas. Kweekcafé biedt de mogelijkheid om op gepaste afstand op een inspirerende locatie van gedachten te wisselen, te werken en een vergadering te combineren met een ‘break out’ in het park.

Wil je komen vergaderen, werken, een workshop geven of misschien heb jij ook een initiatief of product dat bijdraagt aan duurzaamheid of een circulaire economie en zie jij kansen om te ondernemen in de kas?
Wij vinden het leuk jou te ontmoeten en bespreken graag de mogelijkheden. Mail naar reserveren@kweekcafe.nl en wij nemen contact met je op.

Werkplekken, vergaderruimte of workshops in tijden van corona
Het ziet er naar uit dat Kweekcafé als horeca gelegenheid nog een tijdje alleen open mag zijn voor take away. Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen wij wel plek bieden voor max 30 personen  (in groepjes van max 4 pers), rekening houdend met 1,5 m regel:
– werkplekken
– vergaderruimtes
– workshopruimte

Daarom bieden wij voor de komende tijd, zolang de maatregelen dit toe staan, plek bij ons in de kas.

Wat bieden wij:
– een ruime, lichte en inspirerende plek
– stroom
– wifi
– verwarmingskussen van Sit& Heat

Kosten werkplek: € 5,- per uur

Kosten vergaderen: in overleg

Kosten workshopruimte: € 25,- per uur (excl. btw)

Werken, vergaderen of een workshop volgen in het Kweekcafé is goed te combineren met een wandeling door het park, een koffie en lekkers (take away)

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes