Site Overlay

Afvalprikken en limo


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Zoekwoorden:

Verbaas jij je ook zo hoeveel zwerfafval er op de grond ligt? Dit afval komt uiteindelijk in de natuur terecht en kan gevaarlijk zijn voor de dieren, maar uiteindelijk ook voor ons zelf. Wat ligt er eigenlijk voor afval, hoe zou dit er terecht kunnen komen en hoe kun je zelf voorkomen dat afval in de natuur terecht komt? Ga je mee afval prikken? Na afloop drinken we samen limonade in het Kweekcafé.

Toegang: € 2,50 p.p
€ 1,- p.p gaat naar de Plastic Soup Foundation.
Reserveren: reserveren@kweekcafe.nl O.V.V Afvalprikken en limo

Eco Trip 2022
Het eerste Haarlemse EcoTrip Festival wordt gehouden van 13 t/m 20 februari. Meer dan 15 Haarlemse organisaties, van de Schuur tot aan de Stookkamer en van de Pletterij tot aan Verhalenhuis Haarlem presenteren een week lang theater, muziek, documentaires, gesprekken met deskundigen, exposities, beeldende kunst, rondleidingen en debat met duurzaamheid als inspiratie én noodzaak. 

Vanuit hun zorgen om de opwarming van de aarde wilden de culturele organisaties in Haarlem een festival organiseren over duurzaamheid. Het bleek dat culturele makers van nu zich volop laten inspireren door maatschappelijke ontwikkelingen. Al snel haakten ook allerlei andere instellingen aan. Het resultaat is het EcoTrip Festival met bijna 40 activiteiten. Een week lang cultuur, debat, gesprekken én daadwerkelijke actie. Ter inspiratie voor iedereen met het hart op de groene plaats!

www.ecotripfestival.nl

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes