Site Overlay

Feel Good Summer Market


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

In samenwerking met de Haarlemmer Kweektuin organiseert Kweek Design een FeelGood SummerMarket. Het is dé markt waar je blij van wordt. En moeder aarde ook…

De markt inspireert je tot een bewuste levensstijl. En dat kan op een hele leuke en sociale manier!
Shop bij lokale designers en ambachtslieden die goed omgaan met grondstoffen, mensen en milieu. En ontdek wat ‘goed’ eten voor jou en de wereld om je heen kan betekenen.

Relax & ervaar
Deze dag staan er meerdere activiteiten in de planning.
Laad je op tijdens een ‘bewuste’ wandeling in de prachtige groene tuin. Haak aan voor een yogasessie of massage midden in de natuur. Of repareer je gekoesterde kapotte kledingstuk middels een spel: ‘Golden Jewelry’.

Kortom: Ontdek de kracht van ‘Re-Pair, Re-Cycle, Re-Duce, Re-Think, Re-Store en Re-New’.

Kids
Ook is er genoeg te doen voor kids. Natuurlijk is er het Kabouterpad, de kinderboerderij en de natuurspeeltuin. Maar er is ook educatief natuurtheater en een workshop eco-schmink maken.

Laat je inspireren en doe mee. Jij maakt met jouw keuze het verschil en samen maken we een mooie wereld voor morgen. Daar word je toch blij van!

Entree is gratis.

Houd Facebook, de website van Kweek Design (www.kweekdesign.nl) en de Haarlemmer Kweektuin (www.haarlemmerkweektuin.nl) in de gaten voor het programma. Meedoen of meer informatie? Mail laura@kweekdesign.nl.

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes