Site Overlay

GLUREN BIJ DE BUREN


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: ,

Op zondag 4 februari is het weer Gluren bij de Buren, de huiskamereditie.
Kom naar de Haarlemmer Kweektuin en geniet van drie verschillende acts. Een heerlijke culturele dag te midden van het groen.

In het Kweekcafé zingt Koorbizniz
Nee, Koorbizniz uit Haarlem weigert zich vocal group te noemen in plaats van koor. En nee, het is geen koor dat houdt van verbinding en gezelligheid voor je het weet neem je jezelf als koor te serieus. Maakt de lol om te zingen plaats voor knellende ambitie. Een clubje dat zingt en laat beleven…bijna dan…
Tijden: 12:00 / 13:30 / 15:00 uur

In de Natuurhuiskamer staat de volgende act gepland:
Het Mystieke Poëzie Circus door Wakker is een belevenis voor jong en oud.
Neem plaats achter de typemachine en breng jouw ode aan de natuur!
Creatief Collectief Wakker brengt een act met een opstelling met een typemachine waar het publiek gedichten en korte verhalen opschrijft, deze worden verzameld en op een grappige, theatrale of juist bedachtzame manier voorgedragen door de performers.
Doorlopend tussen 12:00-16:00

In de Palmenkas speelt AKOESTIX Vocal Friends
Kom luisteren en swingen er is genoeg plek.  “Hou je van bekende hits, meerstemmig gezongen onder begeleiding van diverse muzikanten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Mooie arrangementen overgoten met een AKOESTIX sausje, heerlijk om naar te luisteren maar ook zeker om op te swingen. Van Adèle en ABBA, tot Anita Meyer en Bruno Mars, alles komt voorbij.”
Tijden: 12:45 / 14:15 / 15:45 uur

 

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes