Site Overlay

Koken – Inspiratiesessie – Quiz


Evenementgegevens


Kweekcafé geeft op zondagmiddag in het kader van het Eco Trip Festival het podium aan Haarlem Food Future (HFF).

Zondag gaan zij koken met voedsel dat vers gered is uit een lokale supermarkt. Schuif aan, kom proeven en doe mee!

Haarlem Food Future (HFF) werkt samen met inwoners, ondernemers, stadslandbouwers, boeren, horeca, onderwijs en de gemeente aan het verduurzamen van de voedselvoorziening van Haarlem. Daarvoor richten zij zich bijvoorbeeld op meer ruimte voor stadslandbouw, voedseleducatie en het tegengaan van voedselverspilling. Leuke en interessante tips hoe je thuis eenvoudig voedselverspilling kunt voorkomen en stappen kunt maken naar een meer plantaardig of nieuwe eiwitten dieet.

Toegang: gratis
Reserveren: niet nodig

Eco Trip 2022
Het eerste Haarlemse EcoTrip Festival wordt gehouden van 13 t/m 20 februari. Meer dan 15 Haarlemse organisaties, van de Schuur tot aan de Stookkamer en van de Pletterij tot aan Verhalenhuis Haarlem presenteren een week lang theater, muziek, documentaires, gesprekken met deskundigen, exposities, beeldende kunst, rondleidingen en debat met duurzaamheid als inspiratie én noodzaak. 

Vanuit hun zorgen om de opwarming van de aarde wilden de culturele organisaties in Haarlem een festival organiseren over duurzaamheid. Het bleek dat culturele makers van nu zich volop laten inspireren door maatschappelijke ontwikkelingen. Al snel haakten ook allerlei andere instellingen aan. Het resultaat is het EcoTrip Festival met bijna 40 activiteiten. Een week lang cultuur, debat, gesprekken én daadwerkelijke actie. Ter inspiratie voor iedereen met het hart op de groene plaats!

www.ecotripfestival.nl

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes