Site Overlay

Kweekmuziek 7e editie


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:
  • Zoekwoorden:

14:30 uur Melvin Visser: Haarlemse Singer-Songwriter
Melvin Visser omschrijft zichzelf als een 45-jarige ‘import-mug’ en amateurmuzikant. Na een klassieke gitaaropleiding speelde hij in diverse bandjes, om uiteindelijk weer terug te keren bij zijn favoriete akoestische gitaar. Dat blijkt een goede keuze!

Deze Haarlemse zanger en liedjesschrijver, houdt van klein en ingetogen. Laat je verassen door zijn prachtige vertolkingen en prachtig gitaarspel en warme stem.

Melvin omschreef zelf zijn muziek als “eenvoudig in spel, waarbij gitaar en stem centraal staat”. Na het horen van zijn uitvoeringen, kwamen wij van Kweekmuziek, tot de conclusie dat dit deze omschrijving hem te kort lijkt te doen. Eenvoudig lijkt zijn gitaarspel allerminst en zijn stem past prachtig bij zijn gitaar. Deze “amateurmuzikant” raakt gemakkelijk het niveau van een professionele muzikant en zanger.

Kom hem zien, geniet en oordeel zelf!

15:30 uur De Onverlaten: Een modern muzikantencircus uit Haarlem Noord

De Onverlaten komen voort uit de maandelijkse Buurtsessies(.nl) in het Posthuis in Haarlem Noord. Elke maand kun je daar onder leiding van Peter Bouman meedoen als muzikant. Luisteren kan ook. Vanuit deze sessies, is deze lokale formatie ontstaan.

De Onverlaten wisselen per optreden van samenstelling en soms ook van naam . Altijd een verassing dus. Ook worden er veel instrumenten gewisseld. Soms hoor je ze op sigarenkist-gitaar, filmblik-banjo, ukelele, mondharp, mondharmonica en melodica. Met altijd bas, percussie, gitaren en verschillende stemmen qua zang.

Voor gegarandeerd voorspelbaar verknipt en soms hertaald middle of the road repertoire in naar de stijl van Amy, Beatles, Bowie, Cockburn, Cooder, Presley, Prince, Procol Harum, Reed, Stones en noem maar op.

De Onverlaten die het midden houden tussen pop en rock, in de sfeer van een rondtrekkend circus van muzikanten uit ons eigen Haarlem Noord. Een heerlijke afsluiter van deze editie van Kweekmuziek.

Kortom, weer twee mooie acts op de 7e editie dit jaar! Het belooft een mooie semi-akoestische middag te worden. Afgewisseld met een paar gitaar en zangliedjes van uw Gastheer MacHielo. Kom gezellig langs op Kweekmuziek op 20 oktober 2019 vanaf 14:30 en geniet van de muziek en een drankje en hapje!

Over Kweekmuziek
Kweekmuziek is een initiatief van muzikanten uit de omgeving van het Kweekcafe. Middels Kweekmuziek geven we ruimte aan lokale artiesten om hun unieke geluid te laten horen. Van singer-songwriter tot jazz, van modern tot klassiek, van NL tot internationaal. Muzikanten kunnen, in een intieme en zoveel mogelijk akoestische sfeer hun muziek laten klinken. Het streven is om elke maand kweekmuziek te laten klinken. Er zal ruimte zijn voor verschillende genres en muziekstijlen. Laat je dus verassen in het Kweekcafé!

Wil je vaker op de hoogte gehouden worden van Kweekmuziek? Of wil je zelf een keer komen meedoen als artiest?
Meld je dan aan op: kweekmuziek@outlook.com

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes