Site Overlay

Kweekmuziek en quiz


Evenementgegevens


14:30: Lenn Art
Lenn Art is een echte Singer Songwriter. Zijn liedjes zijn allemaal gebaseerd op gevoelens van situaties. De helft precies zoals hij ze heeft meegemaakt, de helft ongeveer of vanuit een gedachtegang naar aanleiding van een situatie. Het zijn allemaal thema’s die dicht bij hem staan of hebben gestaan. Zoals een liedjesschrijver puur sang betaamt, is alles wat er om hem heen gebeurt zijn inspiratie. Gevoelig en gevat, maar ook met veel dynamiek gezongen. Soms fijnbesnaard soms rauw. Kom luisteren naar dit nieuwe talent aan de Haarlemse horizon.

15:30 Calling You
Eerder stond Miranda Moerland al op Kweekmuziek met haar tweemans formatie Miton. Zij wist een perfecte act neer te zetten met haar duo. Nu sluit zij de Kweekmuziek middag al weer af, samen met Frits Bosch (bas) en Bert van Raalte (gitaar). ‘Calling you’ speelt covers in eigen stijl. Easy listening Jazzy, poppy en blues, zoals nummers van Jose James, Sting, Stevie Wonder, Jimmy Hendrix en Van Morrison. De liefhebbers van schitterend uitgevoerde bekende deuntjes komen aan hun trekken. Al zin om te komen luisteren? Niet voor niets heet deze formatie ‘Calling you’!!

Met deze twee acts hebben we weer een mooie variatie aan muziek geprogrammeerd voor deze eerste zondagmiddag van maart.

Kom op tijd (om 14:20) start de muziekquiz al !!

Opzet Kweekmuziek 2020
Omdat afgelopen jaar een succes was, gaan we zeker door. We gaan voor 2020 ook een paar nieuwe dingen proberen.
– Zo kun je als publiek meedoen aan een Popquiz. (of eigenlijk muziek-quiz).
– Daarnaast is er nog een nieuw onderdeel: ‘Het Verhaal Achter’. Elke Kweekmuziek zal het verhaal van een lied, artiest of muziekstijl in ongeveer 5 minuten verteld gaan worden. Zo doe je onder het genot van een drankje of hapje ook nog eens wat muziekkennis op!
– Daarnaast hebben we gemerkt dat regelmatig door bezoekers gevraagd werd of er een tip aan de muzikanten gegeven kan worden. Dit jaar zal er dan ook een tipbox voor de muzikanten aanwezig zijn.

Het Kweekcafé stelt al jaren gratis ruimte ter beschikking aan ons initiatief. Wij zijn het Kweekcafé en haar personeel daarom zeer dankbaar. Het vraagt ook van hen extra flexibiliteit, organisatie en inspanningen om dit voor ons mogelijk te maken. Neem daarom gerust een paar extra lekkere drankjes of hapjes tijdens en na het concert van Kweekmuziek!

Tot zondag 1 maart!

Algemene informatie over Kweekmuziek
Kweekmuziek is een initiatief van muzikanten uit de omgeving van het Kweekcafé. Middels Kweekmuziek geven we ruimte aan lokale artiesten om hun unieke geluid te laten horen. Van singer-songwriter tot jazz, van modern tot klassiek, van NL tot internationaal.
Muzikanten kunnen, in een intieme en zoveel mogelijk akoestische sfeer hun muziek laten klinken. Het streven is om elke maand kweekmuziek te laten klinken. Er zal ruimte zijn voor verschillende genres en muziekstijlen. Laat je dus verassen in het Kweekcafé!

Wil je vaker op de hoogte gehouden worden van Kweekmuziek? Of wil je zelf een keer komen meedoen als artiest?

Meld je dan aan op: kweekmuziek@outlook.com

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes