Site Overlay

Leven in Kweek – Expositie opening


Evenementgegevens


Leven in Kweek
Bent u ook altijd zo nieuwsgierig geweest naar wat er leeft in de Haarlemmer Kweektuinen? Kunstenares Sophia Bernson gaat dit voor ons illustreren!
Haar werk zal vanaf 24 mei 3 maanden lang ter expositie te zien (en te koop) zijn in het Kweekcafé. Dit gaan we uiteraard feestelijk openen! Kom jij ook 24 mei om 15:00 langs om Sophia’s werk te bewonderen, te proosten en te genieten van akoestische achtergrond muziek?

Artist Residency
Vanaf nu heeft Sophia Bernson een Artist Residency in het Kweekcafé. Ik hoor u denken ‘Wat houdt dat in?’
Een Artist in Residence is tijdelijk in zijn/haar functie als kunstenaar ergens te gast. De aankomende tijd zal Sophia elke woensdag door de Haarlemmer Kweektuinen lopen en observeren wat er leeft; van plant tot dier, van mens tot ecologische-project. Dit vertaalt zij vervolgens naar prachtige illustraties in het Kweekcafé, onder het genot van een kopje koffie.

Sophia Bernson
Sophia is illustrator en graphic designer. Met een passie voor natuur creëert zij de mooiste designs met de hand en/of digitaal.
Met een afgeronde propedeuse in Product Design en een bachelor in Illustration heeft ze niet alleen het talent maar ook kennis en vaardigheden opgedaan om hoogwaardig en op maat te creëren.

Nieuwsgierig naar meer van Sophia’s werk?
File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons Bestand:Facebook logo (square).png - Wikipedia Linkedin origineel logo - Sociale media en logos iconen

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes