Site Overlay

Lunch wandeling


Evenementgegevens


Wist je dat er in de Haarlemmer Kweektuin, het stadspark voor duurzaam denken en doen in Haarlem Noord diverse ondernemers zijn gevestigd die ieder op hun eigen manier bijdragen aan duurzaamheid? Ben je benieuwd naar deze ondernemers, hoe zij bijdragen aan duurzaamheid en wat hun drijfveren zijn? Waar zien ze nog kansen? Maar ook waar lopen zij tegen aan in het verduurzamen van hun onderneming? Wat is hun tip om anderen te inspireren bewuste keuzes te maken?

Kosten: €17,50 Incl. een kop koffie of thee bij ontvangst en een lunch in het Kweekcafé
€ 2,50 p.p gaat naar de Plastic Soup Foundation
Reserveren: reserveren@kweekcafé.nl ovv ondernemersverhalen

Eco Trip 2022
Het eerste Haarlemse EcoTrip Festival wordt gehouden van 13 t/m 20 februari. Meer dan 15 Haarlemse organisaties, van de Schuur tot aan de Stookkamer en van de Pletterij tot aan Verhalenhuis Haarlem presenteren een week lang theater, muziek, documentaires, gesprekken met deskundigen, exposities, beeldende kunst, rondleidingen en debat met duurzaamheid als inspiratie én noodzaak. 

Vanuit hun zorgen om de opwarming van de aarde wilden de culturele organisaties in Haarlem een festival organiseren over duurzaamheid. Het bleek dat culturele makers van nu zich volop laten inspireren door maatschappelijke ontwikkelingen. Al snel haakten ook allerlei andere instellingen aan. Het resultaat is het EcoTrip Festival met bijna 40 activiteiten. Een week lang cultuur, debat, gesprekken én daadwerkelijke actie. Ter inspiratie voor iedereen met het hart op de groene plaats!

www.ecotripfestival.nl

 

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes