Site Overlay

Natuurtheater in de Haarlemmer Kweektuin


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 25 september 2019


Thema: Heksen & Tovenaars. Leeftijd: 4 t/m 8 jaar.
Natuurtheaterlessen inclusief snack, drinken en lunch a €22,50 per kind.

De natuurtheaterlessen zijn zo opgezet dat de kinderen veel spelplezier beleven en gestimuleerd worden in verschillende vormen van expressie en beweging.

Tijdens de theaterlessen gebruiken wij naast kostuums en schmink de natuur als ons podium en natuurlijke materialen voor decorstukken en attributen zoals een toverstaf, een kroon, elfenstof of heksenbezem.

De gehele Haarlemmer Kweektuin (stadspark Haarlem) wordt gebruikt; snoep een lekker heksenplankje bij het Kweekcafé, spelen bij het heksenbosje, op zoek naar materialen in de siertuinen en de ruïne. Wie kan er een magische toverspreuk bedenken? Wie kan er lachen als een heks?

De interacties tijdens de theaterworkshops zorgen ervoor dat leerlingen op een natuurlijke en onbewuste manier sociale vaardigheden ontwikkelen. Door de lessen in de natuur te geven worden ze zich ook meer bewust van hun omgeving, en hoe daar goed mee om te gaan en ervan kunnen genieten om buiten te zijn.

Alleen bij onweer of hevige regen of wind gaan de lessen niet door of deze worden verkort. Kinderen dienen kleding te dragen die ze warm houdt en waarin ze ook buiten mogen spelen.

Wat krijgen de kinderen tijdens hun natuurtheaterlessen:

*heksenbezem maken en vliegles

*heksenpersonage meer uitdiepen: wat voor heks ben je en wat zijn jouw superkrachten?

*heksenspeurtocht met allerlei heksennatuurweetjes

Tot slot gaan we de toverdrank en elfenstof laten bruisen door te toveren en de heksendans te doen. Hierna zullen de toverstenen tevoorschijn komen!

Laat maar weten welke les(sen) de kids willen komen!

Wie gaat er mee op avontuur?
Aanmelden via info@theatermetpuckie.nl

Organisator: www.theatermetpuckie.nl

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes