Site Overlay

Rondleiding Kweekcafé en Haarlemmer Kweektuin


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 15 februari 2022


Verhaal 5 jaar Kweekcafé: plek met een missie, terugblik en vooruitkijken
Rondleiding Kweekcafé en Haarlemmer Kweektuin

Tijdens het EcoTrip Festival vinden er van 15 t/m 20 februari 2022 door de hele stad inspirerende activiteiten plaats.
Met het Ecotrip festival willen wij als Kweekcafé vooral Haarlemmers laten zien wat er al gedaan wordt aan duurzaamheid en inspireren hoe zelf hier stappen in te zetten. 

Tijden: 10:00 – 11:00 uur en 15:00 – 16:00 uur
Kosten: € 5,00 Inclusief een drankje bij het Kweekcafé
€ 2,50 p.p gaat naar de Plastic Soup Foundation. Zo dragen we met deze rondleiding ook samen meteen bij aan duurzaamheid.
Aanmelden: reserveren@kweekcafe.nl o.v.v. Rondleiding en tijd

Eco Trip 2022
Het eerste Haarlemse EcoTrip Festival wordt gehouden van 13 t/m 20 februari. Meer dan 15 Haarlemse organisaties, van de Schuur tot aan de Stookkamer en van de Pletterij tot aan Verhalenhuis Haarlem presenteren een week lang theater, muziek, documentaires, gesprekken met deskundigen, exposities, beeldende kunst, rondleidingen en debat met duurzaamheid als inspiratie én noodzaak. 

Vanuit hun zorgen om de opwarming van de aarde wilden de culturele organisaties in Haarlem een festival organiseren over duurzaamheid. Het bleek dat culturele makers van nu zich volop laten inspireren door maatschappelijke ontwikkelingen. Al snel haakten ook allerlei andere instellingen aan. Het resultaat is het EcoTrip Festival met bijna 40 activiteiten. Een week lang cultuur, debat, gesprekken én daadwerkelijke actie. Ter inspiratie voor iedereen met het hart op de groene plaats!

www.ecotripfestival.nl

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes