Site Overlay

Kweekcafé stap voor stap weer meer open

19 mei 2021

Kweekcafé de plek voor ontmoeting en inspiratie gaat stap voor stap weer meer open.

Net als alle horeca in Nederland is het Kweekcafé sinds 15 maart 2020 geheel of gedeeltelijk gesloten geweest. Stap voor stap gaan we weer een beetje meer open.
Wij zijn vanaf vandaag 19 mei met ons terras geopend van 9:30 tot 18:00 op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (en in de hopelijk nabije toekomst ook weer op maandag en donderdag!)

Kweekcafé
Kweekcafé bevindt zich in de Haarlemmer Kweektuin: het stadspark voor duurzaam denken en doen. Kweekcafé is de huiskamer van Haarlem-Noord waar je kunt genieten, het leven en de liefde kunt vieren, kunt ondernemen en shoppen.

Samen werken we aan duurzaamheid en een circulaire economie.

Plek voor
Genieten op het terras
Ondernemen in de kas
Vergaderen
Vieren van het leven en de liefde
Foto en filmopnamen

Podium voor
Ondernemers en organisaties
Talenten met ideeën
Pop-up shops

Vergaderen, trainingen, brainstormsessies
Hiervoor bieden wij nu (mei 2021) op de maandag, dinsdag en donderdag plek voor.

Ondernemers in de kweekstraat
In de kas van het Kweekcafé bieden wij in onze Kweekstraat plek en podium aan makers en ondernemers die ieder op hun eigen manier werken aan duurzaamheid en circulaire economie. Producten waarmee we in ons dagelijks leven impact kunnen maken.

Schaar zoekt Haar
In de kas vind je de Tiny Salon van holistisch natuurkapster Joline Klinkenberg, waar je op basis van je uitstraling en gezichtsvorm een nieuwe coupe kunt laten knippen. Door te kijken naar wie jij bent en waar jij nu in je leven staat, weet ze met haar 100% plantaardige kappersproducten van Oway een kapsel neer te zetten dat uitstraalt hoe jij je voelt. Ze doet sinds kort ook plantenkleuringen. Kijk op de website van Schaar Zoekt Haar om te bepalen welke behandeling het beste bij jou past! www.schaarzoekthaar.nl

Vital Mind
Geïnspireerd door de Japanse kunstvorm Kokedama en de daarbij horende filosofie dat mens en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, werd Vital Mind geboren. Het is de ambitie van oprichtster Gabriela Telleria om met het biofilische ontwerp van de luchtzuiverende planten een positieve invloed uit te oefenen op de luchtkwaliteit en dus onze gezondheid, het verlagen van stress en het bevorderen van de creativiteit. De planten worden gedragen door een bedje van mos, wat ze volledig recyclebaar en circulaire maakt! Van de opbrengst van elke plant doneert Vital Mind €1 aan Initiatief Groot Groen in Haarlem Oost, om het behoud van de biodiversiteit te stimuleren. Meer weten? Kijk op www.vital-mind.org

Sas de Vries
Saskia de Vries ontwerpt en maakt lederwaren waarbij zij altijd zoekt naar een goede balans tussen design en functie en waarin zij haar passie voor het vak kwijt kan en zichzelf kan uitdagen om nieuwe technieken te leren.
Alle producten uit de Green Collection van Sas de Vries zijn gemaakt van plantaardig gelooid, 100% ecologisch leder afkomstig van koeien uit de biologische veehouderij. www.sasdevries.nl

Zinnergy
Vincent Voorduin oprichter van ZINNERGY: ‘Wij creëren inspirerende merken gedreven door brand purpose vanuit een heldere en krachtige merkstrategie waardoor uw onderneming impact kan maken en bijdraagt aan een betere wereld. “Be the change”.

Meer weten?
Kijk op www.kweekcafe.nl of mail naar info@kweekcafe.nl

 

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes