Site Overlay

Vrijdag 17 november Haarlems Voedsel Evenement kas van 9:30 tot 12:30 uur gesloten

Vrijdag 17 november

Haarlems Voedsel Evenement – Kas gesloten van 9:30 tot 12:30 uur

Om ervoor te zorgen dat alle Haarlemmers makkelijk en betaalbaar, gezond en duurzaam kunnen (blijven) eten, zal ons huidige voedselsysteem behoorlijk moeten veranderen. Om dit te bereiken, onderzoekt Haarlem Food Future hoe we dit proces in Haarlem het beste kunnen aanpakken.

Haarlem Food Future is een club ambitieuze professionals die samen met inwoners, ondernemers, boeren, horeca, onderwijs en gemeente de voedselvoorziening in Haarlem wil verduurzamen.

Ook zij zoeken naar oplossingen om ons voedselsysteem te veranderen; een zoektocht waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld door jouw ervaring te delen, door te connecten met andere voedselpartijen in en rond Haarlem en te werken aan veranderingen op voedselgebied. Zijn er misschien uitdagingen waar we samen aan kunnen werken? Denk aan het verleiden van mensen om minder voedsel te verspillen en/of om gezonder en duurzamer te eten.

Het evenement sluiten we af met een lunch in het Kweekcafé.

In de middag is er van 14.00 – 16.30 uur een COP (community of practice) met vertegenwoordigers van Nederlandse Voedselraden. Zij delen hun ervaringen, zodat anderen daarvan kunnen leren hoe een gewenste verandering werkelijkheid kan worden. Na afloop zullen we hier publiceren wat wij hebben geleerd.

Voor meer informatie zie https://haarlemfoodfuture.nl/agenda/voedsel-evenement-haarlem/ 

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes